![]() |
|
|
#22 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
![]() Benchten gelen oyuncuların da büyük katkıları var..Mesela Powell da Lebrona 2 blok koydu.
![]() Sen Benim Her Gece Efkârım ! "İnsanların En Hayırlısı, İnsanlara Faydalı Olandır" (Hadis-i Şerif) [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler..Linkleri Görebilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...] |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
![]() |
HİDO ve Redick coşmuşlar.. 13/13 güzel bir başarı yakalamışsın..Benim anlamadığım Trevor Ariza'nın Orlando da ne işi var ![]() Senmi aldın onu
![]() Sen Benim Her Gece Efkârım ! "İnsanların En Hayırlısı, İnsanlara Faydalı Olandır" (Hadis-i Şerif) [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler..Linkleri Görebilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...] |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
1 Eylül'e kadar gelişen Poster Yamasını Yarın İndircem başka bir maç yapcam bu sefer tam kadro olucak![]() Buda Yeni Maç; ![]() Buda Eski Takım 5 Dklık yine
|
|
|
|
#29 (permalink) |
![]() |
Almışsın Kobe'yi PG'ye 86 sayı 12 top çalma 8 asist Öyle de pek bi anlamı kalmıyo takım oyunuyla oynamayınca..Ama yinede iyi bir maç olmuşTebrikler
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
![]() |