![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: NBA All Star 2011 | All-Star Haftasonunda , En Sevdiğiniz Hangi Olaydı | |||
| All-Star Oyunu |
|
2 | 25.00% |
| Smaç Yarışması |
|
4 | 50.00% |
| 3 Sayı Yarışması |
|
1 | 12.50% |
| Diğer... |
|
1 | 12.50% |
| Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler..Linkleri Görebilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...] All-Star Haftasonunda , En Sevdiğiniz Hangi Olaydı 1-All-Star Oyunu 2-Slam Dunk Contest 3-Point Yarışması 4-Diğer NBA.com'un Anketidir...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...! [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler..Linkleri Görebilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...] *Matematik esas olarak sabır olayıdır. Belleyerek değil keşfederek anlamak gerekir. *Osmanlı Devleti fazla büyüktü ve gerideydi, Türkiye daha küçük ve ileride olacak *Elime Kur'an'ı aldığımda Allah'a, elime kalemi aldığımda kendime inanıyorum. (Kendisine dinsiz olup olmadığı sorulduğunda.) -Cahit ARF Kendimi kısıtlamak için geçmişe geçit veremiyorum -DMX |
|
|
| Magic Hands Adlı Kişiye Bu Mesajı İçin 3 Kişi Teşekkür Etti |
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
All-Star Maçı
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...! [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler..Linkleri Görebilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...] *Matematik esas olarak sabır olayıdır. Belleyerek değil keşfederek anlamak gerekir. *Osmanlı Devleti fazla büyüktü ve gerideydi, Türkiye daha küçük ve ileride olacak *Elime Kur'an'ı aldığımda Allah'a, elime kalemi aldığımda kendime inanıyorum. (Kendisine dinsiz olup olmadığı sorulduğunda.) -Cahit ARF Kendimi kısıtlamak için geçmişe geçit veremiyorum -DMX |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
Slam Dunk Contest.
| KingFrht15 Adlı Üyenin Bu Mesajına Teşekkür Edenler: | B.Davis 85 (07-10-2011) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|