![]() |
|
|||||||
| Beko All-Star 2010 Beko All-Star 2010 Kayseri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
BEKO All-Star 2010 kapsamında düzenlenen ve de en büyük görsel şov olan Smaç şampiyonası'nda Sinan Güler (Efes Pilsen), Brandon Bowman (Tofaş), Jermareo Davidson (Darüşşafaka Cooper Tires), Kedrick Brown (Bornova Belediyesi) mücadele etti. İlk turda Kedrick Brown 120, Brandon Bowman 134, Jermareo Davidson 99, Lonny Baxter 115, Sinan Güler 139 puan elde etti. İlk tur sonuçlarına göre Brandon Bowman ve Sinan Güler finale kaldı. Finalde Sinan Güler 137 puan toplayarak BEKO All Star'ın Smaç şampiyonu oldu.Sinan Güler, smaç şampiyonu olarak 10 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu. Kaynak: Turkbasket.com
|
| Shooter Adlı Kişiye Bu Mesajı İçin 5 Kişi Teşekkür Etti | Carmelo_dnvr (01-11-2010), Duncan_21 (02-04-2010), kobe lebron (01-10-2010), LaLakers24 (01-10-2010), _Shaq_ (01-10-2010) |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
Zaten onun smaç yarışmasını kazanacağı %100dü
| LaLakers24 Adlı Kişiye Bu Mesajı İçin 2 Kişi Teşekkür Etti | Duncan_21 (02-04-2010), kobe lebron (01-10-2010) |
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
İzlemedim ama kısa boyuyla Nate'i anımsatıyor İnşallah onu kariyerinde daha iyi yerlerde görebiliriz.Tebrikler
|
|
|
| _Shaq_ Adlı Kişiye Bu Mesajı İçin 2 Kişi Teşekkür Etti | Duncan_21 (02-04-2010), kobe lebron (01-10-2010) |
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Hiç zevk alamadım desem yeridir.
![]() Sen Benim Her Gece Efkârım ! "İnsanların En Hayırlısı, İnsanlara Faydalı Olandır" (Hadis-i Şerif) [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler..Linkleri Görebilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...] |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
Sinan Güler bu alanda zaten kendini kanıtlamış bir oyuncu ama nedense bu seneki yarışma biraz sönük kaldı.Zaten bu ligde öyle ahım şahım smaçör aramak yanlış olur.Ligimizde olan en iyisi bu,ne yapalım .. (:
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|